Зеленський і Сунак відвідали британську військову базу, де навчаються українські військові

Президент Володимир Зеленський разом із прем’єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком 8 лютого ознайомився з підготовкою українських військових на військовій базі Bovington Camp, повідомляє пресслужба Офісу президента.

«Глава держави ознайомився з навчанням українських екіпажів на британському основному бойовому танку Challenger та іншій броньованій техніці. Президентові продемонстрували практичні елементи тренувального курсу. Володимир Зеленський також поспілкувався з військовими та командуванням бази», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Зеленський вручив на британській базі державні нагороди українським військовим.

"; //parse XFBML, because it is not nativelly working onload if (!fbParse()) { var c = 0, FBParseTimer = window.setInterval(function () { c++; if (fbParse()) clearInterval(FBParseTimer); if (c === 20) { //5s max thisSnippet.innerHTML = "Facebook API failed to initialize."; clearInterval(FBParseTimer); } }, 250); } } }; thisSnippet.className = "facebookSnippetProcessed"; if (d.readyState === "uninitialized" || d.readyState === "loading") window.addEventListener("load", render); else //liveblog, ajax render(); })(document);

«Я побачив, що хлопці готові навчатися швидко. Наші військовослужбовці проявляють старанність і поспішають якнайшвидше опанувати нові навички, щоб повернутися додому й використати все, чого навчилися, для звільнення нашої території. Бачу, що тут є все необхідне для цього, зокрема й потужні танки. Саме такі, як нам потрібні. І ми робимо все, щоб вони так само швидко з’явилися на полі бою», – сказав на базі Bovington Camp Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський перебуває із офіційним візитом у Лондоні ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Володимир Зеленський виступає у британському парламенті (наживо)

Президент Володимир Зеленський у середу з неофіційним візитом прибув до Британії, де зустрівся з прем’єр-міністром країни, з британським королем і виступив у британському парламенті. Там він заявив, що Україні потрібні літаки. Незабаром західні медіа повідомили, що голова британського уряду доручив міністру оборони країни оцінити можливість надання Україні винищувачів. Росія вже пообіцяла «відповідь», якщо Велика Британія надасть Україні літаки.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !