Зеленський: будемо робити «можливе й неможливе», щоб в ЗСУ було все необхідне для перемог

Президент України Володимир Зеленський заявляє, що влада робитиме «можливе й неможливе» для того, щоб в українських військових було все необхідне для перемог.
«Ми будемо робити все можливе й неможливе, очікуване й неочікуване, щоб у наших героїв було все необхідне для перемог. Для тих результатів, яких очікують усі українці. Яких очікують усі наші міста й села на лінії фронту. Це Марʼїнка, це Вугледар, це Торецьк, це Соледар, Кліщіївка… Це наша Луганщина, це наш південь України, це наш Крим. Україна нічого свого не залишатиме ворогу», – сказав він у своєму відеозверненні.
За його словами, цей тиждень є надзвичайно важливим для України – для того, щоб «пройти цю зиму і наступний рік».

Володимир Зеленський сьогодні з неанонсованим візитом відвідав Бахмут, де останні кілька місяців тривають запеклі бої. Він зустрівся з українськими військовими, які обороняють місто, і вручив державні нагороди.

У своєму відеозверненні президент пояснив, що поїхав до Бахмута також подякувати і підтримати українських військових.

«Усім нашим героям – тим, хто обороняє там не лише Бахмут, і не лише наш Донбас, але й усю Україну. Маємо це розуміти – абсолютно всі. На шляху до передової я проїхав сьогодні і Словʼянськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку… Міста, села з ними поруч, які зараз буквально виборюють життя. Життя для всіх нас – для всіх українців і для всього українського, ба більше – для всього й усіх, хто береже в собі людяність», – додав він.

Бахмутський напрямок вважається одним з найбільш гарячих точок фронту.

Битва за Бахмут: стійкість ЗСУ, російські обстріли і страждання цивільного населення (фотосвідчення)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Битва за Бахмут: стійкість ЗСУ, російські обстріли і страждання цивільного населення (фотосвідчення)

Бахмут є найгарячішим місцем боїв: українська армія намагається відтіснити російські сили від міста, а ті обстрілюють житлові квартали

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !