Є затримки потягів. РФ цілеспрямовано вдарила по об’єктах УЗ у Дніпрі

Під час масованого обстрілу Дніпра та області 19 квітня Росія цілеспрямовано вдарила по об'єктах "Укрзалізниці". Наразі є затримки потягів, а серед поранених – працівники УЗ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на УЗ.

"Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога", – йдеться у повідомленні.

На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється.

Зупинка роботи вокзалу в Дніпрі

Робота вокзалу станції "Дніпро" зараз призупинена.

"Поїзди далекого сполучення та приміські наразі не курсують до станції Дніпро: тимчасово кінцевими зупинками є Нижньодніпровськ та Горяїнове", – додають в УЗ.

Затримки потягів

На даний момент затримуються на прибуття до Дніпра наступні поїзди, висадка для них проходитиме на станції Горяїнове:

  • №38 Київ – Запоріжжя;
  • №80 Львів – Дніпро;
  • №120 Київ – Запоріжжя.

Після висадки пасажирів на станції Горяїнове поїзди, що курсують до Запоріжжя, прямуватимуть туди в обʼїзд. Стежити за затримками за посиланням.

Обстріл Дніпра та області

Російські війська в ніч проти 19 квітня влаштували масований комбінований удар по Дніпру та області. Вже тільки в Дніпрі відомо про двох загиблих та 16 поранених.

Крім того, у Синельниківському районі Дніпропетровської області загинули шестеро людей, серед них діти шести та восьми років, ще двоє людей поранено. Кількість постраждалих продовжує зростати. Детальніше про наслідки атаки – у матеріалі РБК-Україна.