Впродовж доби ЗСУ відбили понад 50 атак російської армії – Генштаб

Впродовж доби 21 квітня силам ЗСУ вдалось відбити 53 атаки російської армії на Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишається місто Бахмут, йдеться в ранковому зведенні Генерального штабу.

Протягом минулої доби армія РФ завдала три ракетних, 30 авіаційних ударів та здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, кажуть військові.

«Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 5 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, зенітно-ракетний комплекс та ще два важливих військових об’єкти противника», – повідомляє Генштаб ЗСУ вранці 22 квітня.

Бахмут залишається в епіцентрі бойових дій. На фото – місто Бахмут, 15 квітня 2023 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Росія втрачає значні сили за «дуже незначне» завоювання – Міллі про Бахмут

Росія активно штурмує Бахмут та населені пункти на підступах до нього з липня 2022 року, у грудні наступ посилився. Місто залишається епіцентром бойових дій. За спостереженнями британської розвідки, російські сили продовжують «повзуче просування» у місті.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !