ВМС: Росія тримає в Чорному морі 3 носії «Калібрів», загальний залп – 23 ракети

На бойовому чергуванні в Чорному морі станом на 16 вересня перебувають три російські носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп складає 24 ракети, у Середземному морі – п’ять носіїв «Калібрів», повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

«В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до шести ворожих кораблів та катерів. За добу, в інтересах Росії прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Чорного моря – 10 суден, з них одне судно продовжило рух у напрямку протоки Босфор; до Азовського моря –17 суден, з них одне судно рухалося з протоки Босфор», – йдеться в повідомленні ВМС у фейсбуці.

14 вересня Військово-морські сили Збройних сил України повідомили, що Росія в Чорному морі тримає на бойовому чергуванні шість носіїв крилатих ракет «Калібр», загальний залп складає 40 ракет.

У вечірньому зверенні 22 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що загальна кількість різних крилатих ракет, які Росія застосувала проти України, наближається вже до 3,5 тисяч.

Україна під прицілом російських ракет ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Якими ракетами Росія обстрілює Україну?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !