Використання армією РФ залізничного мосту через Дніпро в районі Херсона заблоковано – військові

Збройні сили України завдали удару по залізничному мосту через Дніпро в районі Херсона, заблокувавши його використання російськими військами, повідомляє оперативне командування «Південь».

«Результати вогневого контролю основних транспортних шляхів на окупованих територіях свідчать, що рух залізничним мостом через річку Дніпро неможливий», – йдеться в повідомленні.

Раніше сьогодні британська розвідка повідомила, що в районі окупованого Херсона російські війська, ймовірно, встановили два понтонні мости і систему поромної переправи, щоб компенсувати пошкодження мостів нещодавніми ударами українських військ.

Антонівскій міст на Херсонщині після ударів ЗСУ, 20 липня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Перелом у військових діях на Херсонщині вже настав». Чи звільнять ЗСУ південь за 6 тижнів?

У ніч на 27 липня ЗСУ завдали точкових ударів по Антонівському мосту в окупованому Херсоні, зруйнувавши логістичні й транспортні шляхи російських військ.

«Нам повідомили, що понад 75 тисяч росіян були вбиті або поранені, що є величезним числом», – заявила американська сенаторка ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Росія втратила близько половини сил, які відправила на масштабну війну проти України – США

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !