Війська РФ влучили в пологове відділення лікарні – влада про черговий обстріл Херсона

Російські війська вчергове обстріляли деокупований Херсон – влучили в пологове відділення лікарні, повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

«Херсон.Окупанти обстріляли медичний заклад! Ворожі снаряди влучили у пологове відділення лікарні. Будівлю пошкоджено», – написав він у телеграмі.
За його даними, медпрацівники, пацієнтки та діти не постраждали.

Hаніше Кирило Тимошенко повідомив, що минулої доби – 9 грудня –російські війська 51 раз обстріляли територію Херсонської області, постраждали житлові квартали, а також лікарня, магазини та складські приміщення.

Після деокупації українськими війська правобережжя Херсонщини, в тому числі Херсона, війська РФ регулярно обстрілюють цю територію.

Ігор Бондаренко ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Поставили перед ямою з трупами». Історія херсонця про тиждень у російському полоні

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

В ООН станом на 4 грудня підтвердили 6 702 випадки загибелі і 10 479 випадків поранення цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії. Але в організації наголошують, що реальне число загиблих є значно вищим.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !