Війська РФ вдарили по центру Авдіївки з «Градів» – ОВА

Армія РФ вкотре обстріляла населені пункти Донецької області. Так, окупанти вдарили по центру Авдіївки з «Градів», йдеться в повідомленні голови місцевої ОВА Павла Кириленка в телеграмі.

Крім того, за його словами, російська армія також била по Горлівському напрямку. Під обстріли потрапили поодинокі громади біля Міньківки, Роздолівки, Яковлівки і Бахмутського Соледарської громади та околиці Торецької громади.

Російські військові також поцілили в інфраструктурний об’єкт у Часовоярській громаді. Обійшлось без постраждалих, об’єкт продовжує роботу, уточнив Кириленко.

Будинок, пошкоджений російськими обстрілами, в окупованому Маріуполі. Україна, 9 листопада 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України: в ООН підтвердили загибель 6557 цивільних

Крім того, на Лисичанському напрямку війська РФ не припиняють масові обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади. Вночі вони також обстріляли Святогірськ.

Про найінтенсивніші бої у Бахмуті раніше повідомляли у Міноборони. У Генштабі кажуть, що цього тижня на Бахмутському напрямку війська РФ вели наступальні дії з метою витіснення українських підрозділів із зайнятих позицій у районах населених пунктів: Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївна, Курдюмівка, Зеленопілля, Озерянівка і Майорськ.

На початку листопада голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко заявив, що російські війська намагаються «стерти з лиця землі» міста на Донеччині. За його словами, «місто Бахмут дуже сильно пошкоджено. Немає жодного фактично вцілілого будинку і в Авдіївці, Мар’їнці, Красногорівці».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !