Війська РФ вдарили «Градами» і «Ураганами» по Дніпропетровщині – ОВА

Російські військові у ніч на 24 серпня вдарили «Градами» і «Ураганами» по Дніпропетровській області, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

За повідомленням, під обстріли потрапили три райони: Дніпровський, Нікопольський і Криворізький.

«У Дніпровський район прилетіли дві ворожі ракети Х-22. Вибух спричинив пожежу. Вогнеборці полум’я приборкали. Інформація щодо загиблих і постраждалих з’ясовується. Нікопольський район росіяни чотири рази обстріляли з важкої артилерії та «Градів». У Марганці постраждала родина. Чоловік і дружина отримали медичну допомогу і лікуються удома. У місті два будинки зруйновані, понад 10 – пошкоджені», – написав голова ОВА у телеграмі.

Українські військові на Донеччині, 14 серпня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Генштабі повідомили про ситуацію на фронті на ранок Дня Незалежності

Він додав, що на Нікополь загарбники скерували 20 снарядів. «Є руйнування житла. Люди не постраждали», – написав Резніченко.

За його словами, у Червоногригорівській громаді один будинок знищений, декілька понівечені, люди не ушкоджені.

«У Криворізькому районі російські «Урагани» обстріляли Карпівську та Широківську громади. У селі Кошове перебита лінія електропередач», – додав голова ОВА.

Російські військові регулярно обстрілюють Дніпропетровщину, зокрема, Синельниківський, Нікопольський і Криворізький райони.

Росія, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !