Війська РФ цілеспрямовано бʼють по енергетичній інфраструктурі Харкова – Терехов

Російські війська цілеспрямовано б'ють по енергетичній інфраструктурі Харкова, заявляє мер міста Ігор Терехов.
«Ми бачимо тенденцію – російські агресори цілеспрямовано знищують інфраструктуру, знищують трансформаторні підстанції для того, щоб не було нормального життя у людей. Ми бачимо наскільки цілеспрямовано і цинічно російські агресори обстрілюють нашу інфраструктуру, знищують трансформаторні підстанції для того, щоб знеструмити райони Харкова, знеструмити ТЕЦи, щоб не було тепла у домах харківчан», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Харків, 11 вересня 2022 року. Рятувальники гасять пожежу на електричній підстанції, що виникла після російського обстрілу інфраструктури міста ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Через обстріл Харкова сталося знеструмлення залізничної мережі, є мінімальні затримки поїздів – УЗ

У вересні голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух заявив, що російська армія все частіше обстрілює енергосистеми Запоріжжя.

Харків регулярно зазнає обстрілів з боку військ РФ. Цієї ночі під обстріл військ РФ потрапили Холодногірський та Новобаварський райони Харкова. Постраждало підприємство та критична інфраструктура. Загинула 46-річна жінка.

Москва, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !