Війська РФ атакували портову інфраструктуру на Миколаївщині – ОК «Південь»

Російські війська завдали ракетного удару по півдню України, зокрема атакували портову інфраструктуру на Миколаївщині, повідомило вранці 26 липня оперативне командування «Південь».

«По півдню України завдано масованого ракетного удару, в тому числі із застосуванням авіації, з напрямку Чорного моря. Випущено кілька ракет повітряного базування. На Одещині є влучання в приватні будівлі прибережних сіл із наступним загоранням. На місцях працюють рятувальники. Попередньо постраждалих немає. На Миколаївщині атаковано портову інфраструктуру», – йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними командування, по Миколаївському району загарбники завдали удару із ЗРК С-300 з окупованої Херсонщини.

Російські комплекси С-300. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Командування «Південь» показало знищену російську батарею ЗРК С-300 (відео)

«Є влучання в авторинок, інші відкриті території передмістя. Інформація по масштабах руйнувань і постраждалих уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив, що, за попередніми даними, внаслідок ранкових обстрілів Миколаєва і Миколаївського району постраждалих немає.

За його словами, у Миколаєві внаслідок влучання боєприпасів і їх уламків уражено об’єкт критичної інфраструктури й автотранспортне підприємство.

Раніше сьогодні влада у Харкові, Миколаєві та Одещині повідомила, що війська РФ за останні години завдали ракетних ударів по цих регіонах.

Представниця МЗС Росії Марія Захарова ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

МЗС та Міноборони РФ визнали факт удару по порту Одеси

Життя посеред руїн: село Мощун досі оговтується від важких боїв за Київ - фоторепортаж
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Життя посеред руїн: село Мощун досі оговтується від важких боїв за Київ – фоторепортаж

Село Мощун на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну стало одним із форпостів, які допомогли українським військовим виграти битву за Київ.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !