Війська РФ атакували Одещину «Іскандерами» з застосуванням «теплових пасток» – ОК «Південь»

Російські війська вдарили по Одещині двома ракетами «Іскандер» з застосуванням «теплових пасток», повідомляє у телеграмі Одеська міськрада з посиланням на оперативне командування «Південь».
За даними командування, ракети випустили з тимчасово окупованого Криму.
«Від розриву ракет в повітрі по території Одеського району розлетілися так звані теплові пастки. Вони схожі на снаряд, що не розірвався, або мають форму дротика з помаранчевим хвостом. Це досить небезпечна річ, оскільки має високу температуру горіння, може спричинити масштабні опіки», – йдеться у повідомленні.
В оперативному командуванні «Південь» уточнили, що кілька таких «пасток» спричинили загоряння сухої трави. Рятувальні служби ліквідовують пожежі.
Наразі інформації про постраждалих немає.

Близько 17:30 у місті та області була оголошена повітряна тривога, яка тривала пів години. Після цього Одеська районна державна адміністрація повідомила про ракетний удар по території однієї з громад, ракета влучила в кар'єр.

В останню неділю липня в Росії відзначають День Військово-Морського флоту. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Через прихильність РФ до «сакральності і визначних дат» загроза атак з моря є максимально високою – ОК «Південь»

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !