В окупованому Донецьку повідомляють про обстріл будівлі міської адміністрації

Російські ЗМІ і підтримуване Росією угруповання «ДНР» вранці 16 жовтня повідомили, що в окупованому Донецьку обстріляли будівлю міської адміністрації.

Як заявили в угрупованні «ДНР», будівля нібито зазнала обстрілу з українського боку з установок HIMARS. За попередніми даними, постраждали двоє людей.

Українська сторона інформацію не коментувала.

Будівля міської адміністрації в окупованому українському Донецьку, 16 жовтня 2022 року
Будівля міської адміністрації в окупованому українському Донецьку, 16 жовтня 2022 року

30 вересня президент Росії Володимир Путін оголосив про анексію окупованих російськими військами територій у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях України.

Багато країн світу і міжнародних організацій вже заявили, що не визнають спробу анексії. Україна заявила, що озброєним шляхом боротиметься за повернення окупованих територій під свій контроль.

Під час голосування Генасамблеї ООН за резолюцію, яка засуджує спробу анексії Росією частини території України. За проголосували 143 країни, 5 проти, 35 утрималися. США, 12 жовтня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Генасамблея ООН схвалила резолюцію, яка засуджує спробу анексії РФ територій України

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !