В ОК «Південь» підтвердили удар по Каховському мосту

Українські військові завдали удару по Каховському мосту на Херсонщині, повідомило оперативне командування «Південь» у ніч на 25 серпня.

«Ракетно-артилерійськими підрозділами в рамках виконання вогневих завдань нанесено удари по Каховському мосту. Результати влучань уточнюються», – йдеться у повідомленні.

Там додали, що українська авіація завдала чотири удари по районах зосередження живої сили, озброєння і техніки Росії в Бериславському районі, зокрема й по системах протиповітряної оборони в Новій Каховці.

Читайте також: Росія планує спорудити понтонний міст біля Антонівського мосту в Херсоні – британська розвідка

Напередодні про те, що Збройні сили України завдали удару по Каховському мосту, заявив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

«Нова Каховка – ЗСУ знову влучили в міст біля ГЕС. Знову чітко в ціль!» – заявив він.

Командування також повідомляло про удар по Каховському мосту 22 серпня.

Також 22 серпня Сергій Хлань повідомив, що Збройні сили України знову вдарили по Антонівському мосту в Херсонській області. Командування сил охорони й оборони Півдня пояснило це «коригуванням ремонтних робіт», які раніше провели російські війська.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !