«Укрзалізниця» повідомляє про затримку руху низки поїздів через негоду

Через обледеніння контактної мережі на залізниці вісім поїздів запізнюються від графіка на 30 хвилин і більше, повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

«67 наших поїздів прямують за розкладом в усі куточки країни, втім, через обледеніння контактної мережі на Львівській залізниці 8 поїздів наздоганяють спізнення в 30 хв та більше», – йдеться в повідомленні.

Найбільше затримуються в русі поїзди за маршрутами: Перемишль – Київ та Харків – Львів. Також відстають від графіка поїзди: Київ – Івано-Франківськ, Ворохта – Кременчук, Чернівці – Полтава, Київ – Чоп, Запоріжжя – Ясіня, Київ – Трускавець.

Пасажирів, які перебувають у поїзді, що відстає від графіка, і мають попереду пересадку, просять сповістити провідника, стюарда або на гарячу лінію 0800503111, щоб завчасно знайти рішення.

Укргідрометцентр раніше попередив, що 6 квітня протягом доби в Чернівецькій, Львівській та Івано-Франківській областях вдень очікується значний мокрий сніг та дощ.

Раніше Кличко казав, що як тільки температура повітря кілька днів протримається на рівні +8, батареї в столиці вимкнуть ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Києві 8 квітня завершиться опалювальний сезон – Кличко

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !