Українські військові відбили понад 30 атак сил РФ на Донбасі – Генштаб

Сили РФ продовжують зосереджувати наступальні зусилля на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, де українські військові за добу відбили понад 30 атак, повідомляє у вечірньому зведенні 5 травня Генеральний штаб ЗСУ.

«Сьогодні противник завдав двох ракетних, 26 авіаційних ударів та здійснив близько 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Постраждали мирні мешканці, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та іншу цивільну інфраструктура. Ймовірність завдавання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою», – попереджають у Генштабі.

Євген Пригожин заявив, що це має статися 10 травня ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Пригожин заявив про виведення з Бахмута «залишків ПВК «Вагнер»

Як ідеться в повідомленні, авіація Сил оборони за добу завдала шість ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника, а вночі було збито два БпЛА Shahed-136/131. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пʼять районів зосередження озброєння та військової техніки, три склади боєприпасів та пально-мастильних матеріалів, один засіб протиповітряної оборони та ще пʼять важливих цілей противника, вказано у вечірньому зведенні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !