Удар по околицях Запоріжжя: кількість жертв зросла до 25 людей

Зросла кількість жертв через російський ракетний удар по гуманітарній колоні на околиці Запоріжжя зросла до 25 людей, 50 поранених, повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.
«Наразі відомо про 25 загиблих та близько 50 поранених, серед постраждалих є діти», – йдеться у повідомленні.

Раніше повідомлялося про 25 загиблих та 28 поранених.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомили в управлінні ДСНС Запорізької області, на виїзд коридором було зареєтровано 248 авто, на місці ракетного удару перебували близько 100 людей

«Кровожерливі покидьки! Відповідатимете неодмінно. За кожне загублене життя українців» - написав Володимир Зеленський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Ворог давно втратив усе людське». Зеленський відреагував на останні російські атаки

Вранці 30 вересня російські війська завдали ракетного удару по гуманітарній колоні на виїзді з Запоріжжя. Як повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух, люди стояли в черзі для виїзду на тимчасово окуповану територію, щоб забрати своїх родичів, відвезти допомогу.

За даними заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, російські війська випустили по Запоріжжю 16 ракет зенітно-ракетної системи С-300.

Москва, попри численні свідчення, заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !