У Зеленського відреагували на заяву Путіна щодо закінчення війни

В Офісі президента Володимира Зеленського відреагували на останню заяву російського президента Володимира Путіна щодо закінчення війни.

«Путін знову говорить про прагнення до миру? Дивно. Тому що «вирішення конфлікту» вкрай просте – негайне виведення ру-військ з усієї території України», – написав антикризовий радник голови ОП Михайло Подоляк у твіттері.

Президент Росії Володимир Путін 16 вересня заявив, що Росія «зробить все» для того, щоб почата нею війна в Україні припинилася «якнайшвидше» – проте українська сторона, за його словами, відмовляється від переговорного процесу.

Читайте також: Путін відкинув план мирного врегулювання щодо України – Reuters

12 вересня в інтерв’ю американському телеканалу CNN президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі переговори з президентом Росії Володимиром Путіним неможливі. За його словами, будь-яка угода між Україною та Росією може бути укладена лише у разі повного виведення військ РФ з української території.

На думку очільника українського МЗС, Росія буде готова до реальних переговорів лише тоді, коли «усвідомить і змириться», що «її позиції максимально ослабли» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Україна воює з Росією не заради переговорів, а заради перемоги – Кулеба

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !