У ВМС повідомили, скільки російських кораблів чергують у Чорному морі

У Чорному морі станом на 11 березня на бойовому чергуванні перебувають п’ять російських кораблів, серед яких один носій крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом до семи ракет, повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

«В Азовському морі – один ворожий корабель; у Середземному морі зменшено чисельність угруповання до семи ворожих кораблів, з них три носії крилатих ракет «Калібр», загальний залп до 20 ракет», – йдеться в повідомленні.

Напередодні ввечері в оперативному командуванні «Південь» повідомляли, що російські військові вивели на бойове чергування в Чорному морі шість своїх кораблів, зокрема ракетоносій, споряджений вісьмома «Калібрами».

У ніч і на світанку 9 березня російські війська завдали чергового масованого удару по Україні. За даними головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, армія РФ 9 березня запустила по території України 81 ракету різного базування, зокрема шість «Кинджалів» і 20 «Калібрів». Також було здійснено вісім пусків ударних БпЛА Shahed-136/131.

Російський масований обстріл України 9 березня, у день народження Тараса Шевченка
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Російський масований обстріл України 9 березня, у день народження Тараса Шевченка

9 березня Росія завдала нового масштабного обстрілу України, спричинивши численні відключення електроенергії по всій країні та припинення електропостачання Запорізької атомної електростанції. Влада повідомила, що є жертви

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !