У Сімферополі помітили «зуби дракона» для оборонних споруд – фото

У Сімферополі на одній із вулиць зафіксували перевезення «зубів дракона», які російські військові використовують для облаштування оборонних позицій, повідомив кореспондент проєкту Радіо Свобода Крим.Реалії.

Куди вантажний автомобіль віз ці фортифікаційні елементи – невідомо.

Проєкт Радіо Свобода Крим.Реалії раніше повідомляв, що російські війська продовжують будувати нові укріплення і рити окопи на півночі Криму, посилено захищають військові й стратегічні об’єкти на окупованому півострові.

Підконтрольний Росії голова Криму Сергій Аксьонов стверджує, що Україна нібито не зможе деокупувати півострів завдяки фортифікації і формуванню оборони.

Колишній спеціальний представник Держдепартаменту США з України Курт Волкер заявляв, що Україні необхідно вже зараз ізолювати Крим від Росії, обірвавши логістичні зв’язки півострова з територією РФ. Це стане першим вагомим кроком до повернення Криму без застосування воєнної сили, сказав він.

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов в ефірі Радіо Свобода 2 травня заявив, що Україна буде звільняти окупований Росією Крим «у такий спосіб, який буде вважати за необхідне».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !