У командуванні «Південь» повідомили про звільнення 13 населених пунктів

В оперативному командуванні «Південь» повідомили про звільнення від російських окупантів 13 населених пунктів.

Раніше повідомлялось про деокупацію п’яти населених пунктів на Херсонщині.
«Станом на сьогодні з початку активних дій нам вдалось посунути лінію фронту від 4 до 12 км. Загальна площа вивільнених територій – понад 500 кв.км. Звільнено 13 населених пунктів, серед яких Високопілля, Нововознесенське, Білогірка, Сухий Ставок та Миролюбівка», – йдеться у повідомленні, оприлюдненому у фейсбуці.
За даними командування, протягом останніх двох тижнів на південному напрямку було завдано ударів по понад 150 російських пунктах управління, командних та опорних пунктах, знищено 122 танки, 2 літаки, 2 гелікоптери, а також близько 20 РСЗВ.
У командуванні «Південь» зауважують, що, попри деморалізацію противника, сил і потужностей у російських окупантів все ще багато, тривають бої.

«Це дуже обнадіює», – сказав Ллойд Остін ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Голова Пентагону заявив про успіхи України на полі бою біля Херсона і Харкова

8 вересня президент Володимир Зеленський заявив, що від 1 вересня українські війська «звільнили десятки населених пунктів» і відбили у російських військ понад 1000 квадратних кілометрів території.

11 вересня Генштаб ЗСУ повідомив, що загалом від російської окупації звільнено понад 3 тисячі квадратних кілометрів української території.

«Окупанти похапцем залишили населений пункт на чотирьох вантажних автомобілях «Камаз», 20 броньованих машинах «Тигр» та викрали понад 20 легкових автомобілів місцевих жителів», повідомляє штаб ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Армія РФ залишила Сватове на Луганщині та кілька населених пунктів на Херсонщині – Генштаб

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !