У кількох областях України ввечері 2 січня оголошена повітряна тривога

Після 22:00 2 січня у Кіровоградській, Дніпропетровській, Херсонській, Миколаївській, Запорізькій, Донецькій та Харківській областях оголошена повітряна тривога (в окупованому Криму та частково окупованій Луганщині так тривога триває безперервно).

Повідомляючи про аналогічну атаку, яка розпочалася приблизно в цей же час 1 січня, голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім відзначав, що російські військові запустили в повітряний простір України ударні дрони Shahed іранського виробництва.

31 грудня і 1 січня російські військові здійснили серію атак в Україні з використанням безпілотників іранського походження та ракет. Унаслідок цих атак енергетична структура України очевидних ушкоджень не зазнала, електропостачання перед Новим роком, 1 і 2 січня здійснювалося майже без ускладнень. Натомість у Києві та Хмельницькому є цивільні загиблі, ще кілька десятків людей були поранені.

«Ракети проти народу… На Пасху вони робили такі удари, на Різдво, на Новий рік... Вони називають себе християнами, дуже чваняться своїм православ’ям. Але вони – за дияволом. Вони за нього і з ним», – каже Володимир Зеленський ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У Росії дуже вихваляються своїм православ’ям, але вони «за диявола і з ним» – Зеленський після ракетної атаки

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !