У Генштабі повідомили про знищення 14 дронів у ніч на 28 березня

У ніч на 28 березня російські сили задіяли для авіаударів по Україні 15 ударних безпілотників типу «Шахед-136», 14 із них знищили українські військові, повідомив у ранковому зведенні Генштаб ЗСУ.

«Ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів залишається високою по всій території України», – наголосили в командуванні.

Водночас очільник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що 12 дронів збили біля Києва.

Українські військовослужбовці облаштували позицію із протитанковим ракетним комплексом «Стугна» поблизу Бахмуту Донецької області, 17 березня 2023 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Українські військові відбили 62 атаки сил РФ на чотирьох напрямках – Генштаб

«Сукупно, усіма силами протиповітряної оборони в районі повітряного простору Києва було виявлено і знищено ворожих 12 БПЛА цього типу», – цитує його слова пресслужба КМВА вранці 28 березня.

У Повітряних силах ЗСУ вночі повідомили, що пізно ввечері 27 березня були збиті 12 «Шахедів» і один розвідувальний безпілотник, а загалом загарбники застосували 13 дронів-камікадзе Shahed-136/131, один розвідувальний БпЛА «Гранат-4» і дві керовані авіаційні бомби.

Бахмут на Донеччині, 27 лютого 2023 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України: в ООН підтвердили загибель 8401 цивільного

Близько 22:00 27 березня було оголошено повітряну тривогу в Києві та Київській, Чернігівській, Сумській, Дніпропетровській, Запорізькій і Луганській областях. Згодом повітряна небезпека поширилася на інші регіони – Херсонщину, Житомирщину та Кіровоградщину. Через понад дві години влада оголосила відбій.

За словами речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната, війська РФ атакували «з півночі та з південно-східного напрямку – це Брянська область, східне узбережжя Азовського моря».

Мер Києві Віталій Кличко повідомляв про вибухи в Оболонському та Святошинському районах. Згодом він поінформував про пожежу в приміщенні магазину в Святошинському районі Києва, яку локалізували, постраждалих не виявили.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !