У Чорному морі перебувають російські ракетоносії з 24 «Калібрами» – ОК «Південь»

Росія тримає в Чорному морі ракетоносії з 24 ракетами «Калібр», повідомляє в фейсбуці оперативне командування «Південь».

«Корабельне угруповання ворожого флоту з 13 кораблів маневрує за звичним вже маршрутом притискаючись до південного узбережжя Криму. Напоготові 3 надводних ракетоносії, а значить і 24 «Калібри», – йдеться в повідомленні.

Крім того, в командуванні повідомляють, що за добу – 29 вересня – ракетно-артилерійські підрозділи виконали 276 вогневих завдань, в тому числі завдали ураження по командному пункту в Бериславському районі, по шістьом районам зосередження живої сили, озброєння та техніки ворога в Херсоні, Новій Каховці, в Дар’ївці та Новій Кардашинці, двічі атакували колону військової техніки в Новій Каховці.

Читайте також: З початку тижня армія РФ близько 30 разів застосувала в Україні іранські дрони – Громов

Також, за повідомленням, українські військові вразили пункт управління безпілотними літальними апаратами в Давидовому Броді.

22 серпня президент Володимир Зеленський повідомив, що загальна кількість різних крилатих ракет, які Росія застосувала проти України, наближається до 3,5 тисяч.

За даними Юрія Ігната, у місто влучили щонайменше чотири ракети ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війська РФ завдали удару по Дніпру ракетами Х-22 – Повітряні сили ЗСУ

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !