Скасування параду у Криму демонструє підготовку окупантів до можливого контрнаступу ЗСУ – Чистіков

Відмова окупантів в Криму проводити парад на 9 травня демонструє, що вони готуються до можливого контрнаступу ЗСУ. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив заступник постійної представниці президента України в АР Крим Денис Чистіков.
«Вони намагались зберігати певні магніти, які створювали певне заспокоєння для місцевого населення, але саме скасування заходів 1 і 9 травня демонструє те, що все ж таки військові дії чи звільнення Криму наближається», – сказав він в ефірі програми Свобода Live.
За словами Чистікова, для виправдання заходів безпеки вони можуть провести демонстративні затримання так званих диверсантів або терористів, які нібито готували якісь диверсії під час заходів до 1 і 9 травня.

Окупаційна влада Криму повідомила про скасування демонстрації на 1 травня, ходи «Безсмертного полку» та параду 9 травня.

Бетонні загородження – так звані «зуби дракона» на узбережжі Криму, 15 грудня 2022 року. Фото ГУР Міноборони України ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Окопи на пляжах. Чи можливий десант ЗСУ в Криму?

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !