СБУ: викрили російських агентів, які допомагали нищити суднобудівну інфраструктуру на Миколаївщині

Служба безпеки України заявляє про викриття агентів ФСБ, які допомагали російським військам нищити суднобудівну інфраструктуру на Миколаївщині.
Як повідомляє у телеграмі пресслужба відомства, два агенти збирали та передавали країні-агресору розвіддані про важливі інфраструктурні об’єкти, склади з пальним, дислокацію і переміщення живої сили і техніки ЗСУ – ці дані російські війська використовували для завдання ракетних ударів і масованих артилерійських обстрілів.
«У результаті дій цієї агентурної мережі зруйновано та пошкоджено декілька об’єктів суднобудівної інфраструктури міста, серед яких заводи «Екватор», «Кристал», «Океан», склади з паливно-мастильними матеріалами, завдано руйнувань об’єктам соціальної інфраструктури», – повідомляють у СБУ.
Російським агентам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

4 липня Служба безпеки України заявила про знешкодження трьох «глибоко законспірованих російських агентів», які збирали розвіддані щодо діяльності ЗСУ у причорноморських районах.

Нині у Миколаєві діє подовжена комендантська година до 5:00 8 серпня. В ОВА повідомили, що її запровадили, серед іншого, задля відпрацювання по колаборантах.

Миколаїв та область щоденно зазнають російських обстрілів.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 14:00 6 серпня

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !