Росія закриває окремі ділянки повітряного простору в трьох областях – Генштаб

Росія закриває окремі ділянки повітряного простору в своїх Липецькій, Воронезькій і Бєлгородській областях у період з 22 по 25 серпня цього року, повідомив у вечірньому зведенні 21 серпня Генеральний штаб Збройних сил України.

Крім того, за повідомленням, на Сіверському напрямку російські війська проводять ротацію окремих підрозділів в прикордонних районах Брянської та Курської областей.

У Генштабі повідомили, що російські сили протягом дня вдавалися до спроб наступу і штурму на Слов’янському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському, Південнобузькому напрямках, більшість із яких відбили українські військові.

«Зокрема, з «Калібрами» їх наразі п’ять, у тому числі підводні» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Російські сили істотно збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі – Гуменюк

На напрямку Лозівський – Піски (Авдіївський напрямок) і Васильки – Благодатне (Південнобузький напрямок) загарбники мали «частковий успіх», йдеться у зведенні. Подробиць у Генштабі не навели.

Раніше у Міністерстві внутрішніх справ закликали українців бути особливо пильними у День незалежності України – 24 серпня.

Крім того, 23 серпня в Україні відзначають День прапора, а 29 серпня – День пам’яті захисників України.

Президент України Володимир Зеленський попередив, що цього тижня Росія може зробити «щось особливо гидке».

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 22:00 21 серпня

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !