Росія використовує корупцію в інших країнах для просування своїх цілей –розвідка США

Росія використовує корупцію в інших країнах для просування своїх цілей, повідомляється у звіті розвідувальної спільноти США щодо загроз.
«Росія грає на корупції в інших країнах, щоб просувати свої зовнішньополітичні цілі та купувати вплив. Росія використовувала корупцію, щоб сприяти розвитку мереж патронажу в країнах, включаючи Білорусь та Україну, щоб спробувати вплинути на прийняття рішень і допомогти досягти зовнішньополітичних цілей Росії», – йдеться у звіті.
Однак, як зауважує американська розвідувальна спільнота, поширена корупція в самій Росії є довгостроковою внутрішньою вразливістю, а також гальмує економічні показники та здатність Росії залучати інвестиції.

Плакат із зображення президента Росії Володимира Путіна і написом «Ні війні, ні Путіну» на акції протесту в столиці Сербії. Белград, 24 грудня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Вторгнення до України стало «результатом нестримної корупції» в Росії – Transparency International

Президент Росії Володимир Путін нагороджує орденом очільницю RT і «Россия сегодня» Маргариту Симоньян. Кремль, Москва, 20 грудня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Старий прийом Кремля: чому гармати стріляють в Україні, а пацифістський рух росте на Заході

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !