Росія: в прикордонному місті Шебекіно внаслідок обстрілу загинула жінка

Унаслідок обстрілу прикордонного з Україною міста Шебекіно в Білгородській області Росії загинула місцева жителька, повідомив 22 листопада губернатор регіону В’ячеслав Гладков.

«Вона отримала черепно-мозкову травму, коли її відкинуло вибуховою хвилею. Медики намагалися надати всю необхідну допомогу, але вона померла в машині швидкої допомоги, не опритомнівши», – написав Гладков у своєму телеграм-каналі.

За його словами, обстріл здійснювався з боку України і переважно припав на територію госпіталю ветеранів воєн. В установі вибиті кілька вікон, а на сусідній території пошкоджено газопровід. Серед пацієнтів шпиталю постраждалих немає, уточнив Гладков.

Траса в Бєлгородській області Росії, фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Російська влада повідомила про загиблих унаслідок обстрілу міста Шебекіно поруч із кордоном України

Минулого тижня, 15 листопада, двоє людей загинули та ще троє постраждали внаслідок обстрілу міста Шебекіно.

Бєлгородська область Росії межує з Харківською та Луганською областями України, які були і залишаються зоною бойових дій з початку повномасштабного вторгнення Росії в лютому 2022 року. На території області є військові обʼєкти та підприємства військово-промислового комплексу Росії.

З 20 жовтня у цьому регіоні та інших прикордонних з Україною областях Росії діє режим «середнього рівня реагування», який, серед іншого, дозволяє місцевій владі тимчасово відселяти людей у безпечні райони та обмежувати свободу пересування.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !