Росія: під Луганськом вибухнув магістральний газопровід, люди залишились без газу

На ділянці газопроводу у Лутугиному на тимчасово окупованій Луганщині стався потужний вибух, повідомляють російські телеграм-канали.

За інформацію видання «РИА-Новости», масштабний вибух на газопроводі стався ввечері в суботу, 7 січня. Попередньо відомо, що аварія призвела до відсутності газу в більш ніж 13 тисяч абонентів.

Місто Лутугине перебуває під окупацією російської армії з 2014 року.

Представники підконтрольного російським окупантам «Луганськгазу» заявили, що на місце аварії вже направлено працівників, котрі займатимуться відновленням газопроводу.

«Увечері 6 січня біля Щастя за допомогою саморобного вибухового пристрою знищено залізничне полотно сполучення «м. Луганськ - с. Лантратівка», – Сергій Гайдай ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Неподалік від Щастя підірвали залізничні колії, якими армія РФ перевозила техніку – Гайдай

«Увечері 7 січня в місті Лутугине стався вибух на магістральному газопроводі. На цей час на місці інциденту присутні фахівці «Луганськгаз» на чолі з керівництвом підприємства», – сказано у повідомленні.

Російський телеграм-канал Mash опублікував відео перших хвилин вибуху на газопроводі.

20 грудня в російському регіоні Чувашії також стався вибух на магістральному газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород. Про це повідомило державне російське агентство новин ТАСС із посиланням на регіональне відділення Міністерства з надзвичайних ситуацій.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !