Російські військові скаржаться на великі втрати під Херсоном ‒ ГУР Міноборони

Російські військові, які зараз перебувають на Херсонщині, скаржаться на великі втрати техніки та особового складу, а також на постійне вогневе ураження зі сторони позицій ЗСУ, йдеться в розмові окупантів, яку вдалося перехопити ГУР МО.

У записі окупант-танкіст із позивним «Турист» розповідає про великі втрати у російських військах на південному напрямку фронту.

«Ми під Херсоном стоїмо, тут щодня вантаж-200, вантаж-300… Нас тут лише два екіпажі… Ми тут щодня під мінометами. Квадрик над нами зависає, тут же міномети летять», – жаліється російський військовий під час телефонної розмови.

11 листопада Міноборони України повідомило, що Херсон повертається під контроль української армії. У центрі міста підняли український прапор.

Міноборони Росії раніше заявило, що всіх російських військових виведено з правого берега Дніпра, де розташований Херсон. Сталося це після того, як 9 листопада російське військове керівництво оголосило про відведення військ з міста та з правого берега Дніпра.

Зеленський каже: успіх на Херсонщині став можливим завдяки тому, що свою службу українські військові гідно несуть на інших напрямках ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

ЗСУ встановили контроль над понад 60 населеними пунктами Херсонщини – Зеленський

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !