Російські війська знову обстріляли Запоріжжя – ОВА

Російські військові завдали чергового ракетного удару по Запоріжжю, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Ворог завдав чергового ракетного удару по обласному центру і найближчих околицях. Перебувайте в укриттях», – написав Старух у телеграмі.

Він додав, що є ризик повторних обстрілів. Про постраждалих чи руйнування наразі інформації немає.

Влада повідомляє про російські обстріли Запоріжжя останні кілька днів. Внаслідок ракетного удару, завданого 6 жовтня, за останніми даними, загинули 12 людей, ще 12 – постраждали.

На фото запуск ракети російським ракетним комплексом Iskander -M. «Одна з ракет, касетного типу, була знешкоджена над містом. Уламки впали в різних містах Запоріжжя», – повідомив голова ОВА Старух ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Російські війська атакували Запоріжжя «Іскандерами-К» – Старух

Від початку повномасштабного вторгнення РФ до України, за даними місцевої влади, станом на кінець вересня Запоріжжя зазнало понад 20 ракетних обстріли, які спричинили жертви серед населення та руйнування різних об’єктів міста. Майже половина з цих ракетних обстрілів припадає на останні два тижні вересня.

Москва, попри численні свідчення, заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

30 вересня 2022 року: ракетний удар по евакуаційній колоні на околицях Запоріжжя ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Ракетний терор Росії проти Запоріжжя: хронологія і кількість жертв

Ракетна атака по центру Запоріжжя (фотогалерея)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Ракетна атака по центру Запоріжжя (фотогалерея)

У медичні заклади Запоріжжя привезли 12 пацієнтів

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !