Російські війська обстріляли плавні в Херсоні, загинула людина – ОВА

Російські війська обстріляли плавні в Херсоні, загинула людина, повідомив голова обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.
«У Херсоні – черговий ворожий обстріл, через який постраждали мирні жителі.
Російські окупанти вдарили по плавням. Двоє чоловіків встигли перетнути річку. На березі їх вже чекали медики, але, на жаль, 55-річний чоловік помер від осколкового поранення у груди. Ще один постраждалий – 77-річний херсонець, котрий отримав поранення кінцівок та грудної клітини. Його шпиталізували до медзакладу в стані середньої тяжкості», – написав він у телеграмі.
За його словами, також російські війська обстріляли складське приміщення – загорання швидко ліквідували.

Українські військові деокупували правобережну частину Херсонської області впродовж літа-осені 2022 року. Обласний центр був звільнений 11 листопада 2022 року. Майже одразу після цього російські війська розпочали артилерійські обстріли Херсона та підконтрольних українському уряду районів області.

Посад-Покровське після окупації, Херсонська область, грудень 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Понад 50 сіл на Херсонщині майже повністю зруйновані, подекуди на понад 90% – Зеленський

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !