Російські війська обстріляли Чернігівщину, є дані про загибель дитини – ОВА

Російські військові 1 травня обстріляли Новгород-Сіверський район Чернігівської області, внаслідок чого загинула дитина, повідомив голова обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

«Ворог продовжує бити по цивільній інфраструктурі. Близько 15:37 зафіксоване влучання в освітній заклад (не працює) Новгород-Сіверського району. Є дані про загибель дитини, яка перебувала неподалік. Інформація про потерпілих уточнюється», – йдеться в повідомленні.

Згаданий район межує з Росією.

За словами Євгена Силкіна, курсанти виїжджають до кордону, здійснюють обстріл і виїжджають назад ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У ЗСУ розповіли, як російські курсанти тренуються і складають іспити на прикордонні України

У квітні в ефірі Радіо Свобода помічник командувача Об’єднаних сил Збройних сил України Євген Силкін повідомив, що більшість населення із наближених до кордону з Росією і Білоруссю населених пунктів Чернігівської і Сумської областей евакуювали.

За його словами, частина людей вирішила залишитися, попри те, що російські військові обстрілюють прикордонні села у Чернігівській та Сумській областях.

Прикордоння Сумщини та Чернігівщини регулярно зазнає російських атак.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !