Російська армія здійснила 35 авіаційних ударів та більш ніж 65 обстрілів із РСЗВ – Генштаб ЗСУ

Українські Повітряні сили за добу 28 січня завдали чотирьох ударів по районах зосередження військ РФ, а ракетники та артилеристи вразили два пункти управління, дві позиції ППО противника, шість районів зосередження живої сили, склад боєприпасів та станцію радіоелектронної боротьби, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу ЗСУ.

«За добу, 28 січня, російські окупанти завдали одного ракетного та 32 авіаційних ударів і здійснили понад 65 обстрілів із РСЗВ. Зокрема, по цивільній інфраструктурі Донецької та Херсонської областей», – уточнили в Генштабі.

Раніше військові повідомляли про два російські ракетоносії. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі – Гуменюк

Крім того відомо, що армія РФ продовжує наступальні дії у Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. На Куп’янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському – веде оборону.

«Підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Діброва та Білогорівка Луганської області; Ямполівка, Верхньокам’янське, Роздолівка, Сіль, Благодатне, Парасковіївка, Бахмут, Іванівське, Кліщіївка, Новомихайлівка, Водяне, Мар’їнка, Перемога та Вугледар у Донецькій області», – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Польські військові під час навчань. Фото ілюстративне ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

До лав Збройних сил Польщі долучилась «рекордна» кількість солдатів після вторгнення Росії в Україну

У Міноборони повідомили про зростання інтенсивності боїв на Бахмутському та Вугледарському напрямках. Повідомлялося про важкі бої і що армія РФ застосувала значну кількість особового складу, озброєння та військової техніки, намагаючись прорвати оборону ЗСУ.

Розпочалася триста сорокова доба російського широкомасштабного вторгнення.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !