Російська армія вдарила ракетами і «Градами» по двох районах Дніпропетровщини – ОВА

Російські військові у ніч на 8 серпня ракетами і «Градами» вдарили по двох районах Дніпропетровської області: Нікопольському і Криворізькому, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

«Нікопольський район атакували тричі. Під вогонь потрапили чотири села у двох громадах. По Марганецькій громаді стріляли з «Градів». 20 прильотів ворожих реактивних снарядів. На щастя, минулося без постраждалих. По Червоногригорівській громаді ворог поцілив двома ракетами Х-59. У селі Кам’янське вибухи знищили два приміщення аграрної компанії, пошкодили чотири її склади, обладнання та транспорт. У селі понівечені 9 житлових будинків. Попередньо, люди не постраждали», – написав Резніченко у телеграмі вранці 8 серпня.

У Криворізькому районі, за його словами, російські війська зі ствольної артилерії обстріляли Зеленодольську громаду, люди там також не постраждали.

Російські військові регулярно обстрілюють Синельниківський, Нікопольський і Криворізький райони Дніпропетровщини.

Росія, попри численні свідчення і докази, заявляє, що не обстрілює цивільних в Україні.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини станом на 13:00 8 серпня

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !