Російська армія атакувала прикордоння Чернігівщини та Сумщини – ОК «Північ»

27 листопада війська Росії вкотре атакували зі своєї території прикордоння Чернігівської та Сумської областей, повідомляє ОК «Північ» в телеграмі.

«Армія окупанта вчергове обстріляла прикордоння Чернігівщини та Сумщини з території РФ», – йдеться в повідомленні.
Зазначено, що з 11:06 до 11:22 повідомили про три влучання, ймовірно з мінометою 120 мм, в районі населеного пункту Янжулівка, зазначають військові.

Знак на в'їзді в село Чорнобаївка Херсонської області, 21 липня 2022 року, ілюстративне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Херсонська ОВА: Чорнобаївка потрапила під обстріл російських військ, постраждала дитина

Також о 14:20 надійшло повідомлення про два влучання, ймовірно зі ствольної артилерії, в районі населеного пункту Вільна Слобода.

По інформації ОК «Північ», в обох випадках втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.

Сумщина межує з трьома областями Росії – Брянською, Курською, Бєлгородською. Прикордонні райони України регулярно зазнають обстрілів із боку Росії.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України. Відсіч. Усі новини на цей час

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !