Резніков: до України з Німеччини прибули системи MARS II

Міністр оборони України Олексій Резніков підтвердив прибуття до України німецьких реактивних систем залпового вогню MARS II.
«В Україну прибули РСЗВ MARS II з Німеччини. Дякую Німеччині та особисто моїй колезі міністру оборони Крістіні Ламбрехт за ці системи. Наші артилеристи вітають німецьких партнерів», – написав він у твіттері.

«Для подальшої підтримки сухопутних військ України міністр Крістіне Ламбрехт ухвалила рішення доставити партію з 16 броньованих мостоукладачів Biber» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Німеччина надасть Україні 16 танків-мостоукладачів – Міноборони

26 липня ЗМІ повідомили, що Німеччина передала Україні три реактивні системи залпового вогню MARS-II і ще три самохідні артилерійські установки Panzerhaubitze 2000. Німеччина також готує до відправки в Україну системи протиповітряної оборони IRIS-T.

У червні Україна отримала перші гаубиці Panzerhaubitze 2000. Це перше озброєння, яке надав Берлін Україні.

За словами Анналени Бербок, система протиповітряної оборони IRIS-T мала відправлятися до іншої країни, Берлін домовлявся, що ця країна відмовилася від системи на користь України ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Голова МЗС Німеччини розповіла, коли Україна може отримати системи IRIS-T

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !