Ракетний удар по Київщині: поліція повідомляє про 15 постраждалих

Унаслідок російського ракетного обстрілу Київської області постраждали 15 людей, повідомив начальник управління Нацполіції Київської області Андрій Нєбитов.

«15 постраждалих унаслідок ракетного обстрілу в Київській області. Наразі маємо таку цифру. Водночас завдяки своєчасному реагуванню на сигнал тривоги вдалося уникнути важчих наслідків», – повідомив він у телеграмі.

Керівник поліції Київщини додав, що залишки ще однієї російської ракети виявили в лісосмузі поблизу Вишгорода – тут ніхто не постраждав.

За даними Генштабу, російські військові вранці 28 липня завдали ударів ракетами «Калібр» по військовій частині в Лютежі Київської області, де зруйнована одна будівля і дві будівлі пошкоджені. Ще одну крилату ракету було збито в повітрі над Бучанським кар’єром.

У День державності 28 липня, за даними ОВА, російські військові випустили по Україні більше ніж 20 ракет, п’ять з яких по Вишгородському району на Київщині.

Внаслідок цих ударів повністю зруйновані 28 об'єктів, зокрема 9 житлових будинків. На фото - наслідки ракетного удару по Вінниці ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війська РФ у липні завдали по Україні майже сотню ракетних та авіаційних ударів – Генштаб ЗСУ

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !