Ракета РФ не долетіла до Кривого Рогу, ЗСУ збили її за кілька кілометрів від міста – Вілкул про денний вибух

Російські війська здійснили спробу завдати ракетного удару по Кривому Рогу у четвер, але російська ракета до міста не долетіла, повідомив керівник військової адміністрації Олександр Вілкул у Telegram.

«Спочатку про вибух, який чули у південних районах Кривого Рогу. Близько 16-ї години окупанти намагалися завдати ракетного удару. Ворог атакував крилатою ракетою Х-59 класу «повітря-земля», випущеною з напрямку Азовського моря. Силами нашої протиповітряної оборони ракету знищено над Криворізьким районом за кілька кілометрів від міста. Уламками ракети пошкоджено вікна у двох житлових будинках та двох будівлях одного із населених пунктів району, але головне – без втрат», – написав Вілкул у Telegram.

За його словами, у Кривому Розі ситуація повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ.

Крім того, каже Вілкул, у Криворізькому районі вдень війська РФ з РСЗВ «Ураган» обстріляли територію промислового підприємства у Зеленодольській громаді – без втрат. З «Градів» та ствольної артилерії російські війська обстріляли місто Марганець та село Добра Надія Марганецької громади. Інформація щодо наслідків уточнюється.

Раніше сьогодні повідомлялося, що війська РФ завдали удару по Кривому Рогу. У підсумку виявилося, що ракета була збита неподалік міста.

«Ми бачимо реальні й помітні переваги України у використанні цих систем» ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

З HIMARS Україна вразила понад 400 російських цілей – Міллі

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію». Москва, попри численні докази, також заперечує свої атаки на цивільних в Україні.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !