Повітряні сили ЗСУ: за 11 годин Росія атакувала Україну 10 ракетами

Повітряні сили ЗСУ повідомляють, що російські війська сьогодні атакували Україну десятьма ракетами, дві з них – Х-59 та, імовірно, «Іскандер-К» – знищили.

Як повідомляють у телеграмі Повітряні сили, від початку 4 вересня противник обстріляв Україну ракетами різних типів повітряного та наземного базування – керованими авіаційними ракетами Х-59, Х-31, протикорабельними П-800 «Онікс», крилатими ракетами «Іскандер-К».
Крім того, за повідомленням, російські війська продовжують використовувати зенітні ракети С-300, обстрілюючи прифронтову зону, зокрема, цивільні об’єкти в обласних центрах.

За даними Генштабу, на озброєнні у РФ є декілька тисяч подібних ракет, але більшість з них – непридатні до застосування ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Через брак високоточної зброї Росія почала частіше використовувати застарілі ракети С-300 – Генштаб ЗСУ

24 лютого Росія розпочала повномасштабне вторгнення до України. Відтоді, за даними української сторони, Росія випустила по Україні понад три тисячі крилатих ракет.

Росія заперечує, що веде проти України загарбницьку війну на її території та називає це «спеціальною операцію». Москва, попри численні докази, також заперечує свої атаки на цивільних в Україні.

Російські ракети, запущені по території України з Бєлгородської області Росії, які було видно на світанку в Харкові, 15 серпня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

СБУ: з 20 ракетних ударів РФ 19 спрямовані на цивільні об’єкти

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !