Повітряні сили ЗСУ розповіли, звідки Росія сьогодні атакувала Україну

Росія завдала ракетного удару з Ростовської області, району Каспійського моря та з акваторії Чорного моря, повідомляють у телеграмі Повітряні сили ЗСУ.

За даними українських військових, чергового масованого удару РФ завдала із літаків стратегічної авіації та кораблів Чорноморського флоту.

«Пуски здійснено із 10 літаків-ракетоносців Ту-95мс з районів Волгодонська Ростовської області та Каспійського моря, а також із двох малих ракетних катерів з акваторії Чорного моря. Загалом було випущено близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр», – йдеться у повідомленні.

Сили ППО знищили 51 з 70 ракет, зазначають Повітряні сили ЗСУ.
Також на півдні країни знищено п’ять ударних безпілотних літальних апаратів «Ланцет», додають в ЗСУ.

Читайте також: Після нових ракетних атак Росія має бути визнана терористичною державою в усьому світі – Кулеба

Росія завдала чергового масованого ракетного удару 23 листопада по Києву та інших українських населених пунктах. За даними влади, через атаку на Київ загинули троє людей, серед них – 17-річна дівчина. Постраждали ще 11 людей. За даними поліції, загалом загинули шість людей, ще 36 поранені.

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, російських ударів зазнали житлові будинки, ТЕЦ та підстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях.

Москва, попри численні свідчення, заперечує цілеспрямовані атаки на цивільних.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !