Повітряні сили ЗСУ розповіли, чим Росія сьогодні атакувала Україну і які були цілі

Повітряні сили Збройних сил України розповіли, що Росія 17 листопада випустила 18 крилатих ракет по території України.
«17 листопада росія знову вдарила із літаків стратегічної авіації Ту-95мс з району Волгодонська Ростовської області. Усього із 9-ти бомбардувальників-ракетоносців випущено до 18 крилатих ракет типу Х-101/Х-555. Цього разу цілями ворога стали підприємство на Дніпропетровщині та об’єкти газодобувної галузі України», – повідомляє у телеграмі командування.

За даними Повітряних сил, чотири крилаті ракети було знищено у центральному регіоні, також українські військові знищили усі п’ять «Shahed-136», які атакували Україну з території Білорусі.

На південному напрямку сили протиповітряної оборони знищили дві керовані авіаційні ракети Х-59.

Влада каже, що сьогодні російські війська били, зокрема, по газовидобувних підприємствах ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війська РФ обстріляли газові родовища на сході України – «Нафтогаз»

17 листопада Росія завдала удару по двох інфраструктурних об’єктах у Дніпрі. поранені 14 людей. Також російські війська завдали ударів по Харківській області, є пошкодження критичної інфраструктури і поранені.

Також Росія атакувала Київщину і місто Київ, сили протиповітряної оборони відбили ці атаки.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !