Поліція склала адмінпротокол на чоловіка, який уплав дістався столичного Гідпропарку

Поліція склала адміністративний протокол на молодого чоловіка, який намагався вплав дістатися спортивного майданчику на Гідпропарку, повідомляє стличне управління Нацполіції 6 квітня.

Як стверджують у пресслужбі поліції, хлопець вирішив потрапити на спортивний майданчик по воді після того, як його не пропустили поліцейські.

Читайте також: За порушення карантину українців оштрафували на майже 300 тисяч гривень – Нацполіція​

«Після роз’яснювальної роботи невідомий все одно проігнорував встановленні карантинні обмеження та почав пливти на інший берег річки, де його затримали поліцейські», – йдеться в повідомленні.​

Затриманого 21-річного хлопця доправили до районного управління поліції, де й склали адміністративний протокол за статтею про порушення карантину.

Ця санкція передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу.

Вранці 6 квітня поліція доправила до відділення та склала адміністративні протоколи ще на двох чоловіків, які намагалися потрапити на спортивний майданчик на столичному Гідропарку.

Уряд посилив карантинні заходи з 6 квітня. Зокрема від громадян вимагають мати при собі посвідчення особи за межами дому та носити засоби захисту в громадських місцях. Також заборонено ходити групами понад дві особи, за винятком супроводу дітей (яким до 14 років тепер не можна перебувати в громадських місцях самим).