Підлітка з Бахмута підозрюють у передачі росіянам координат дислокації та бойових позицій ЗСУ

В Офісі генпрокурора повідомили, що Донецька обласна прокуратура повідомила про підозру неповнолітньому жителеві Бахмута у справі про несанкціоноване поширення інформації щодо переміщення та розташування Збройних сил України.

«За даними слідства, у червні-серпні 2022 року 16-річний юнак, маючи стійкі проросійські переконання, співпрацював з представниками держави-агресора. Він передавав ворогу через месенджер графічні координати місць дислокації та бойових позицій артилерійських підрозділів Збройних сил України у м. Бахмут та Бахмутському районі», – йдеться в повідомленні.

За даними ОГП, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.
Українські правоохоронці, зокрема СБУ, постійно повідомляють про затримання корегувальників та інформаторів, які передають державі-агресору інформацію на шкоду ЗСУ.

Їм повідомили про підозру у колабораційний діяльності, суд обрав затриманим запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ілюстративне фото ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Розвідували позиції HIMARS». СБУ заявляє про затримання двох корегувальників

Так, сьогодні також повідомлялося про викриття корегувальника на Миколаївщині, який, за даними силовиків, збирав і передавав інформацію про позиції ЗСУ і HIMARS.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !