ОВА: на Хмельниччині є влучання у військовий об’єкт

На Хмельниччині є влучання у військовий об’єкт, повідомив голова ОВА Сергій Гамалій.
«Сьогодні під час ракетного удару відбулося влучання у військовий об’єкт в місті Хмельницькому. Пошкоджена техніка. Також є влучання в АЗС. Окрім того, пошкоджено 8 транспортних засобів, 13 навколишніх житлових будинків, складські приміщення», – написав він у телеграмі.
За його словами, після російської атаки на Хмельницький госпіталізували вісім цивільних людей, наймолодшій постраждалій – 19 років, 22-річна дівчина – у важкому стані.
Проводяться роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів та надання медичної допомоги постраждалим.

Читайте також: У Росії дуже вихваляються своїм православ’ям, але вони «за диявола і з ним» – Зеленський після ракетної атаки

Росія завдала масованого ракетного удару по Україні напередодні Нового року. Окрім Хмельницького, через російську атаку в Києві є руйнування в чотирьох районах міста – Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському. Наразі відомо про загиблого і 21 постраждалу людину. Також є руйнування і постраждалі у Запоріжжі та Миколаєві.

Більшість російських ракет українській військові збили ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Напередодні Нового року Росія атакувала Україну 20 крилатими ракетами – Залужний

Росія розпочала масштабне збройне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року. Відтоді вона атакує об'єкти цивільної та військової інфраструктури.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього. В ООН станом на 26 грудня підтвердили загибель 6 884 і поранення 10 947 цивільних людей в Україні внаслідок повномасштабного вторгнення Росії.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !