Обстріл Миколаєва: війська РФ влучили в акваторію Південного Бугу

Миколаїв вночі зазнав обстрілів, російські війська влучили в акваторію річки Південний Буг, повідомив голова ОВА Віталій Кім.
«Сьогодні, 24 вересня, після опівночі Миколаїв зазнав обстрілів. Відомо про влучання в акваторію річки Південний Буг. Попередньо без жертв та постраждалих», – написав він у телеграмі.

Окрім того, вночі російські війська обстріляли населені пункти Воскресенської, Баштанської та Інгульської громад.
«О 00:02 ворог двічі завдавав ракетних ударів по с. Калинівка Воскресенської громади. Після обстрілу виникла пожежа газової труби, пошкоджено три житлових будинки, без постраждалих. Баштанська громада: орієнтовно о 00:15 обстрілів зазнали околиці с. Явкіно, о 02:30 у населеному пункті внаслідок обстрілів зафіксовано руйнування будівель, загорання автомобіля. Також вночі, 24 вересня, о 00:14 був обстріл околиці с. Отрадне. Постраждалих немає», – повідомили в ОВА.

За даними влади, також вночі 24 вересня були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади – постраждалих та руйнувань немає.

Читайте також – Кім: на Миколаївщині від лютого загинули понад 400 цивільних, зокрема 11 дітей

Миколаївщина фактично щодня зазнає обстрілів з боку військ РФ. Це відбувається на тлі успішного контрнаступу ЗСУ на північному сході та на півдні країни. Москва з початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Ракетами С-300 по Миколаєву. Наслідки обстрілу південного міста (фотогалерея)
ФОТОГАЛЕРЕЯ:

Ракетами С-300 по Миколаєву. Наслідки обстрілу південного міста (фотогалерея)

Вночі по Миколаєву випустили 9 ракет

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !