«Не дамо ворогу шансів на провокації». На День Незалежності на Харківщині запроваджують комендантську годину – ОВА

На Харківщині запроваджується комендантська година на День Незалежності, повідомляє голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.
«Триватиме із 22 серпня 2022 року комендантська година триватиме з 19:00 годин до 7:00 годин наступного дня. А протягом Дня Незалежності комендантська година триватиме із 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. Просимо з розумінням поставитися до таких заходів та підготуватися до перебування вдома та укриттях – це наша безпека», – написав він у телеграмі.
В адміністрації нагадують, що у цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки чи транспортом.
«День Незалежності – це про наше ДНК. Це те, що ми захищали, захищаємо й будемо защихати. Не дамо ворогу шансів на жодні провокації. Тому у свято нашої незалежності будемо максимально пильними», – додав голова ОВА.

За словами Євгена Єніна, ніякого штурму Києва чи наступу цього дня не очікується, але нагадав, що у військ РФ на озброєнні є ракети ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У МВС закликають українців бути особливо уважними в День незалежності

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !