На Харківщині ще 29 населених пунктів залишаються окупованими – Синєгубов

На Харківщині ще 29 населених пунктів залишаються окупованими, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

«У нас залишається під окупацією 1,6%, це майже 29 населених пунктів, де зараз ведуться активні бойові дії нашими військовими для остаточного їх звільнення», – розповів він в ефірі національного телемарафону.
Синєгубов також повідомив, що ОВА комунікує абсолютно з усіма населеними пунктами, проводиться евакуація.

Станом на 20 жовтня повідомлялося, що на Харківщині деокуповано 544 населені пункти, під тимчасовою окупацією залишаються 32.

На деокупованих територіях виявили тіла 1 077 загиблих – МВС (на фото масове поховання у звільненому від російських військ Ізюмі, вересень 2022 року) ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

У МВС розповіли, скільки загиблих виявили на звільнених територіях Донеччини, Харківщини та Херсонщини

У результаті наступу на Харківщині у вересні українські сили звільнили близько 8500 тисяч квадратних кілометрів території. Через дії ЗСУ російській армії довелося залишити прикордоння на півночі від Харкова, свій відступ російська сторона назвала «перегрупуванням».

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !