На Харківщині через російські ракетні атаки загинули дві людини, є поранений – ОВА

На Харківщині через російські ракетні атаки загинули двоє людей, ще одна людина – поранена, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Раніше він у телеграмі повідомляв про одного загиблого і двох поранених: «В області зафіксовані прильоти ворожих ракет. Всі були націлені на об’єкти нашої критичної інфраструктури. За попередньою інформацією, внаслідок ударів окупантів, на жаль, загинув 50-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. Госпіталізовані у середньому стані».

Пізніше голова ОВА уточнив: «За уточненими даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, на жаль, один із поранених чоловіків помер в машині «швидкої». Іншого – госпіталізували».

Раніше голова ОВА Олег Синєгубов повідомляв, що під час масованої ракетної атаки російські війська завдали удару по Харкову. За попередніми даними, були прильоти 4 ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ'янському районах.

Герман Галущенко повідомив, що станом на 11:00 складна ситуація на заході країни, в Одеській та Київській областях, тому будуть аварійні відключення світла. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Галущенко: після масованої ракетної атаки є певні пошкодження енергетичної інфраструктури

Вранці 29 грудня Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. За даними Повітряних сил ЗСУ, російські війська атакували Україну з різних напрямків крилатими ракетами повітряного та морського базування з літаків стратегічної авіації та кораблів. Українські військові повідомили, що Росія випустила по Україні 69 ракет, 54 з них збили.

Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних, попри наявність свідчень і доказів цього.

Зруйнований обстрілами будинок у Лимані, Донеччина, грудень 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Війна Росії проти України: в ООН підтвердили загибель 6884 цивільних

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !